Dhe Degjova

marselKenge adhurimi

    Capo 1st fret  (kitare players Am, E, Dm)   Bbm                                    F                                        Bbm Dhe dëgjova gjithë krijesat u bashkuan në një zë F                                  Bbm dhe kënduan lavdëruan Qëngjin e flijuarë     F Bbm        … Read More

Do t’adhuroj Ty – (I Will Worship)

marselKenge adhurimi

E Do t’adhuroj Ty  – (Do t’adhuroj Ty )         D Me gjithë zemër Zot – (Me gjithë zemër Zot) A Do t’lavd’roj Ty – (Do t’lavd’roj Ty)          E                         A              B          E Me gjithë … Read More

Dashuri Si Oqeani

marselKenge adhurimi

G     C     G    C     G ( / / / / )   ( / / / / )   ( / / /……C2        G            C2 Dashuri si oqeani G                   D Mirësia rrjedh si lumë G                      C2 Kur … Read More

Dashuri pa Kufi

marselKenge adhurimi

Em                                      B Dashuria e Perendise asnjehere nuk ka kufi Em Eshte e derdhur tek cdo njeri B Kjo e madhe dashuri dhene perme Birit te Tij Em   E7 Per te na çuar ne ne liri … Read More

Çdo madhështi

marselKenge adhurimi

Koha: 3/4  Intro: harmoni e Refrenit   Em                C      D               Em Çdo madhështi përulet përpara Atij Em                C                  D                    Em Çdo gjë që frymë, frymë merr përbri Tij hesht   Ref         Am                           D                   G  … Read More

Çdo Kufi

marselKenge adhurimi

G                    C       G Çdo kufi do të kalojmë D            C        G Çdo pengesë do kapërcejmë C                            G Do lidhim duart në gjithë globin C D                          G Do shpallim se Krishti është Zot   G          C         … Read More

Çdo gjë e mundur është

marselKenge adhurimi

C                         Am                     C Zot madhështor, shpenguesi im Am                        F Strehë e sigurt ku fshihem unë G       Am   G   F                       G Si emri Jezus tjetër s’ka, asnjë s’përballet me ty C                        Am                         C Përmbi k’të shkëmb  … Read More

Çdo ditë – Everyday

marselKenge adhurimi

  D                        A                 F#m        E Ç’mund të them Zot je…  Ti që më dhe jetë dhe D                        A                    F#m               E S’mund të them sa shumë… vlere për mua Ti ke D                       A             F#m          E Që … Read More

Brohorisni Zotit Me Gëzim

marselKenge adhurimi

Em        C       D                 Em Brohorisni Zotit me gëzim C                   D                       Em    (C D) Ai është i denjë për lavdërim         Em              C                D               Em Këndoni në frymë dhe duart i përplasni      B7                                             Em I … Read More

Bekuar

marselKenge adhurimi

G                     D/C               C Lum ata që banojnë me Ty G Dhe të lavdrojnë vazhdimisht D/C                     C       Am Lum ata që gjejnë forcë në Ty D              G     (D///) (A///) (B-7///) (G///) (D/F#///) (A///) (B-7///) (G/) Dhe … Read More