Dëshmoj Për Dashurinë

marselNews

Bassi ne Intro dhe Stofe  (luan njesoj)     (Dum-Dum   Dum-Dum) Bassi ne ref (luan ndryshe)   (Dum-Dum-Dum-Dum-Dum-Dum-Dum) Am intro C                G T’gjitha ngjyrat e ylberit Am                F I gjithë flladi që fryn erë C             G Çdo ëndërr … Read More

Navigating Life When Things Get Hard

marselNews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Virtutibus igitur rectissime mihi videris et ad consuetudinem nostrae orationis vitia posuisse contraria. Te enim iudicem aequum puto, modo quae dicat ille bene noris. Sint modo partes … Read More

My Life, My Job, and My Career

marselNews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Virtutibus igitur rectissime mihi videris et ad consuetudinem nostrae orationis vitia posuisse contraria. Te enim iudicem aequum puto, modo quae dicat ille bene noris. Sint modo partes … Read More

Celebrating a Life Well Lived

marselNews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Virtutibus igitur rectissime mihi videris et ad consuetudinem nostrae orationis vitia posuisse contraria. Te enim iudicem aequum puto, modo quae dicat ille bene noris. Sint modo partes … Read More

Here’s to a Great 2015

marselNews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Virtutibus igitur rectissime mihi videris et ad consuetudinem nostrae orationis vitia posuisse contraria. Te enim iudicem aequum puto, modo quae dicat ille bene noris. Sint modo partes … Read More