Afrim Karoshi-Përmbysja e të menduarit njerëzor!

albanoPodcast

Përmbysja e të menduarit njerëzor! Krishtlindja ka përmbysur "rendin e të menduarit njerëzor". Perëndia ofron një rrugë tjetër, ndryshe nga rruga jonë, një rrugë dhuratë për këdo që do ta njohë Perëndinë ashtu siç është … Read More

Afrim Karoshi- Zoti i mban premtimet!

albanoPodcast

Zoti i mban premtimet Kur Izraeli i besimit po priste Mesian, disa thoshin që Zoti ju ka harruar. Njësoj si sot, kur themi që Jezusi do të kthehet përsëri, disa thonë "ku e keni Zotin … Read More

Dan Elliot- Vizitorët e Parë të Jezusit- Dijetarët

albanoPodcast

https://web.facebook.com/nxenesitejezusit/videos/10159707419180174/ “Vizitorët e Parë të Jezusit” – Dijetarët Pasi Jezusi lindi në Bethlehem të Judesë në kohën e mbretit Herod, ja që disa dijetarë nga lindja arritën në Jeruzalem,2 duke thënë: “Ku është mbreti i Judenjve, … Read More

Sajmir Duro – Kush po vjen?

marselPodcast

Kush po vjen? – Shëruesi dhe Cliruesi!Mbi 300 profeci nga 30 profetë të ndryshëm; nga Zanafilla deri te Malakia: Të gjithë flasin për Mesian – Shpëtimtarin!Po ti çfarë lloj shpëtimtari po pret?Premtimi! Isaia 53 2Ai … Read More

Sola Scriptura – Ilir Stavro

marselPodcast, Predikime

Sola Scriptura – Ilir Stavro Kur isha ne universitet mora letren e pare ng prinderit. Ndoshta keni marre nje leter nga prinderit. Kur e moret letren e a vute mbi tavoline dhe menduat: po e … Read More

Besimi, Dori Halili

marselPodcast

Dhe besimi është siguria e gjërave që shpresohen, tregim i gjërave që nuk shihen;2 sepse me anë të saj të moçmit morën dëshmimin.3 Me anë të besimit ne kuptojmë se bota është ndërtuar me fjalën … Read More