Sola Scriptura – Ilir Stavro

marselPodcast, Predikime

Sola Scriptura – Ilir Stavro Kur isha ne universitet mora letren e pare ng prinderit. Ndoshta keni marre nje leter nga prinderit. Kur e moret letren e a vute mbi tavoline dhe menduat: po e … Read More

Historia e Dajanes

anselPredikime

Kisha nxenesit e Jezusit Historia e Dajanes Publié par Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë sur samedi 29 avril 2017

konferenca e prinderimit

anselPredikime

pjesa 1 Konferenca PRINDËRIMI I QËLLIMSHËM Konferenca PRINDËRIMI I QËLLIMSHËM – Një trajnim praktik "se si të rrisim fëmijë ndjekës të zjarrtë të Krishtit" fillon më 28 prill, te premten në darkë te Instituti Jeta … Read More

Historia e Zakeut

anselPredikime

Historia e Zakeut Publié par Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë sur samedi 18 mars 2017