Creative and Media (CaM)

marselSherbesat

eTë mbështesim dhe të prezantojmë Kishën Nxënësit e Jezusit, në komunitet dhe jashtë duke përdorur dhuntitë krijuese.

PËRGJEGJËSIT:

: Marsel, Toni
: Zyrat e Kishes
:17:00, e hene
: 0674275669,0696807643