Familja Biblike te Edi & Lori

marselSherbesat

Miq me Jezusin duke nxitur dhe inkurajuar njeri tjetrin të rritemi në këtë marrëdhënie.

PËRGJEGJËSIT:

: Edi & Lori, Tani & Jona
: Tek; Shtepia Bicaku, Q.Studenti,
: 17:30, e enjte
: 0694096705