Gra sipas zemres se Zotit

marselSherbesat

Te rritemi se bashku duke u ndertuar ne Fjalen e Zotit, lutje, dhe ne komunitet me njera tjetren si trupi i Krishtit dhe duke arritur te humburit ne rrethin tone te influences.

PËRGJEGJËSIT:

: Sabina, Lori
: Tek; IJR
: 17:30-19:30, e premte.
: sabina.halili(at)gmail.com