Grupi i Lutjes

marselSherbesat

e adhurojme Zotin se bashku, te lutemi per udheheqjen e Zotit per Kishen dhe jetet tona te rritemi se bashku per mrekullite e tij.

PËRGJEGJËSIT:

: Gjergji, Linda, Frroku.
: IJR
:17:30, e merkure
: 0674443334,0692428579