Ne jemi Nxenesit e Jezusit

Bibla thotë që ne jemi përfaqësuesit e Zotit këtu në tokë (lexo më poshtë). Ne vetë nuk kemi çfarë ti ofrojmë Zotit. Por meqë vetëm përmes Jezusit jetët tona kanë ndryshuar, ne e ndajmë pa frikë besimin tonë, sepse bota ka nevojë për atë që ofron Perëndia. Prandaj ne themi, “Sepse është Zoti, prandaj jemi edhe ne Shpresë për Jetën, Bekim për Botën”. “Kështu ne jemi përfaqësues të Krishtit, dhe, kur ju flasim ne, është si t’ju fliste Perëndia. Ju përgjërohemi që për hir të Krishtit të pajtoheni me Perëndinë.” 2 e Korintasve 5:20.

Me shume

Grupet e vogla

Children's Ministry

Kids

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus.

More →

Youth Ministry

Youth

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus.

More →

Men's Ministry

Men

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus.

More →

Women's Ministry

Women

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus.

More →

Our Mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis.

Takimet

Ne mblidhemi cdo te shtune mbasdite ne oren 17:30 tek godina e Insitut Jeta e Re, pas TVSH

Takimet
0
Anetare

0
Vollnetare

0
Grupe

0
sherbese/jave

0
Qellim

Kisha nxenesit e jezusit

Kur

Çdo të Shtunë,
Ora 17:30


Ku

tek godina e
Institutit Jeta e Re


Si

Me zemer
te gjithe sebashku

Sermons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis.

All Sermons

Por para së gjithash kërkoni mbretërinë e Perëndisë dhe drejtësinë e tij dhe të gjitha këto gjëra do t’ju shtohen.

Mateu 6:33