konferenca e prinderimit

anselPredikime

pjesa 1

Konferenca PRINDËRIMI I QËLLIMSHËM

Konferenca PRINDËRIMI I QËLLIMSHËM – Një trajnim praktik "se si të rrisim fëmijë ndjekës të zjarrtë të Krishtit" fillon më 28 prill, te premten në darkë te Instituti Jeta e Re në Tiranë duke vazhduar të shtunën gjatë ditës. Regjistrimi mbyllet të martën më 25 prill. Ju mund ta shikoni këtë video me informacion dhe dëshmi, dhe nëse dëshironi të merrni pjesë mund të aplikoni online te linku: Https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMhTNESD6KsQLZGCayTzMbIWg0xwgBFlEeZStyL_GjhX-Kfw/viewform?authuser=2 Mirë se të vini për këtë seminar me baza të forta biblike dhe praktike, se si t'i rrisim fëmijët tanë me dashuri dhe në bekimin e Perëndisë.

Publié par Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë sur samedi 22 avril 2017

pjesa 2

Koferenca e prinderimit

Prinderimi i Qellimshem

Publié par Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë sur vendredi 28 avril 2017

pjesa 3

Prinderim i qellimshem

Prinderim i qellimshem (pjesa 2)

Publié par Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë sur vendredi 28 avril 2017

pjesa 4

Prinderimi i qellimshem (pjesa 4)

Publié par Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë sur samedi 29 avril 2017

pjesa 5

Prinderimi i qellimshem (pjesa 5)

Publié par Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë sur samedi 29 avril 2017