Mëngjesi i Lutjes

marselSherbesat

Familja Biblikete Edi & Lori(afër Qytetit të Studentëve)

Zemra jone rreh fort qe te bekojme kombin tone me Vlerat dhe Parimet e Jezusit dhe kjo nepermjet nje Levizjeje Kombetare ne mes te zanatcinjve, profesionisteve dhe sipermarresve ne brezin tone. Ekzistojme qe te ndihmojme cdo te punesuar ne pune laike, zanatci, profesionist dhe sipermarres te lulezoje ne vendin e tij/saj.

PËRGJEGJËSIT:

: Aldo & Elisa 
: Tek; Qendra Stefan,
: 9:00-11:00, e shtune e 2 & 4 te Muajit.
: 068 434 3132