Shërbesa e çifteve

marselSherbesat

Duaje Zotin, Perëndinë tënd, me gjithë zemrën tënde, me gjithë shpirtin tënd, me gjithë forcën tënde dhe me gjithë mendjen tënde, edhe të afërmin tënd porsi vetveten.

PËRGJEGJËSIT:

: Berti, Mondi.
: Tek; Shtepia e Mondit
: 10:30, e shtune
: 0682129105, 0692505216.