Shërbesa e Fëmijëve

marselSherbesat

Te bashkpunojme me prinderit per te ndihmuar femijet te nisin dhe rrisin nje marredhenie te vertete me Jezus Krishtin, sipas Lk 2:52

PËRGJEGJËSIT:

: Marinela, Rea.
: Tek; IJR
: e shtune 17:30.
: 0697059607