Sherbesa e Mikepritjes

marselSherbesat

Te ofrojme nje ambjent mikprites per cdo anetar dhe vizitor qe vjen ne kishen tone dhe ti ndihmojme te integrohen ne jeten e Kishes NXENESIT E JEZUSIT.

PËRGJEGJËSIT:

: S Ilva, Egla, Endri
: Tek; IJR
: 16:30-17:30, e shtune
: 0694023471, 0692586216.