Sherbesa MOPS (Mothers of Preschoolers)

marselSherbesat

Të inkurajojmë, pajisim dhe zhvillojmë çdo nënë me fëmijë të vegjël të kuptojë potencialin e saj si grua, nënë dhe drejtuese në emër të Jezusit.

PËRGJEGJËSIT:

: Anila, Milena, Jonida, Erjona
: IJR
: 17:30, e premte, java 1 & 3 çdo muaj
: 0694034937