Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

A I Ndjetë Malet

A I Ndjetë Malet

 

B                                            E/G#

A i ndjetë malet të dridhen, oqeani të ushtojë

E/C#                                                  E/G#

Kur njerëzia u mblodh në këngë për Jezusin t’Ringjallurin

B                                            E/G#

A i ndjetë njerzit të dridhen, këngëtarët të ushtojnë

E/C#                                           E/G#                    F#sus      B

Kur të humburit këndojnë për Krishtin Jezus Shpëtimtar

 

E/G#           B

Dhe Zot të shohim të lëvizësh

E/G#            B

Një lumë rrëmbyes nëpër kombe

E/C#                           B

Të rinjt e pleq në Krisht do t’kthehen

E/C#                              E                               F#sus  B           F# B  F#

Hapuni o porta qiellore, përgatisni rrugën e Zotit tonë

 

B                       E/G#                   E/C#                                    B         F#

Hapuni o dyer, muzika t’jehojë, rrugët të ushtojnë nga këngët

B                                      E/G#

Këngë që sjellin shpresë, këngë që sjellin g’zim

E/C#                                               B   F#

Vallëtarë kërcejnë mbi padrejtësi

 

B                                              E/G#

A i ndjeni errësirën t’dridhet, kur shenjtorët bashkë këndojnë

E/C#                                             E/G#                        F#sus                B

T’gjithë rrëketë si lumë rrjedhin, për t’larguar thyerjen tonë

E/G#           B                               E/G#           B

Dhe Zot të shohim të lëvizësh, një kohë kremtimi po afrohet

E/G#                        B            E/C#

Të rinjt e pleq në Krisht po kthehen,       hapuni o porta qiellore

Ë                              F#sus   B    F#  B  F#

Përgatisni rrugën e Zotit tonë

 

A I Ndjetë Malet