Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Ai është i veshur

Ai është i veshur

Am                              G

Ai është i veshur me dritë e madhështi

F                                       E

Është i mbuluar me shkëlqim edhe lavdi

Am                            G

Pushteti dhe shenjtëria para Tij

F                                   E

Forca, bekimi në shenjtoren e Tij, në shenjtoren e Tij

Am           G   C

Unë do të t’lëvdoj Perëndia im

Am        G   C

Emrin Tënd ngrej lart o Mbreti im

F

Sytë e njerëzve do t’shikojnë

C

Veshët e tyre do t’dëgjojnë

Em

Gjuhët e tyre do t’rrëfejne

F E                  Am

Se je Zot dhe mbretëron

Ai eshte i veshur