Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Ai është Zot dhe kudo mbretëron

Ai është Zot dhe kudo mbretëron

D                               G                    D

Ai është Zot dhe kudo mbretëron

A                D

Ai është Zot

D                                G           D

Në mes të errësirës Ai dritën krijoi

A                D

Ai është Zot

D                                           G                    D

Kush është si Ai që me ditë s’matet dot

A                D

Ai është Zot

D                                                        G              D

Ai zbret me gjithë forcë kur thërrasim o Zot

A                D

Ai është Zot

D                 G          D   A

Trego forcën o Zoti ynë  (2X)

D

O Zot

 

D                                                G            D

Plot shpresë fjala jote për kombin tonë

A         D

Ti je Zot

D                               G                        D

Fuqia e Zotit shpëtim është për ne

A         D

Ti je Zot

D                                               G                 D

Jo s’duam pasuri por në kryq ne shikojmë

A         D

Ti je Zot

D                                         G                     D

Për trashëgimi ne të humburit kërkojmë

A         D

Ti je Zot

D              G         D    A

Sille forcën o Zoti ynë  (2X)

D

O Zot

 

 

Kevin Proch

Ai është Zot dhe kudo