Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Ai Që Shpëton-Reuben Morgan, Ben Fielding

Ai Që Shpëton-Reuben Morgan, Ben Fielding

Intro:  C  G  Em  D

C                                G

Kemi nevojë për hirin

Em

Dashurinë që kurrë s’zhgënjen

D                            C

Mëshira të bjerë tek unë

G

Kemi nevojë për falje

Em

Mirësinë e Shpëtimtarit

D

Shpresa për kombet

C  D     C   D

C                              G

Pranomë kështu siç jam unë

Em

Me frikën dhe dështimet

D                            C

Jetën më mbush sërish

G

Jetën jap  që të ndjek Ty

Em

Dhe çdo gjë që besoj

D

Tani dorëzohem

Instrumentat:  C  G  Em  D

Ura:

C                          G                   D

Shkëlqe dhe bota le ta shohë

Em               C                      G

Këndojmë për lavdinë e mbretit tonë

D                Em

Të gjallë………Jezus

Ref:

G

Jezus

D

Ti që lëviz malet

C               G

Ti je Ai që shpëton

Em                D

Je Ai që shpëton

G

Përjetë është

D

Zoti i shpëtimit

C              G

U ngrit, mbi vdekjen fitoi

Em           D

Ai mbi vdekjen fitoi

Ai Që ShpëtonAi Që Shpëton