Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Beko o Shpirti im Ti Perëndinë

Beko o Shpirti im Ti Perëndinë

Em

Beko, o shpirti im, ti Perëndinë

B

Dhe  jo ti mos harro veprat e Tij

B

Ai është i vetmi që shëron

Em

Dhe nga vdekja të shpëton

Em

Ai na i fal të gjitha paudhësitë

B

Rrugët e Tij të çojnë vetëm në dritë

B

Ai është i vetmi Perëndi

Em

Që për ne dha Birin e Tij

B

I mbushur plot me gëzim

Em

Zotin beko, shpirti im

B                                   Em  E7

Dhe lavdëroje Atë ti përgjithmonë

 

Am

Në të mirë e në rrezik

Em        C

Jo ti mos ki frikë

B                                       Em  E7

Zoti ynë është një Zot besnik  (2X)

 

Beko o Shpirti im