Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Brohorisni Zotit Me Gëzim

Brohorisni Zotit Me Gëzim

Em        C       D                 Em

Brohorisni Zotit me gëzim

C                   D                       Em    (C D)

Ai është i denjë për lavdërim

        Em              C                D               Em

Këndoni në frymë dhe duart i përplasni

     B7                                             Em

I denjë për lëvdim është Zoti ynë   (2X)

 

Em         Am Em  C                 D                      Em   (C  D)

I denjë, i denjë ai është i denjë për lavdërim

Em       Am   Em     B7                                              Em

Hale – lu – ja, i denjë për lëvdim është Zoti ynë   (2X)

 

Brohorisni Zotit Me Gëzim

 1