Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Dhe Degjova

    Capo 1st fret  (kitare players Am, E, Dm)   Bbm                                    F                                        Bbm Dhe dëgjova gjithë krijesat u bashkuan në një zë F                                  Bbm dhe kënduan lavdëruan Qëngjin e flijuarë     F Bbm        Ebm   Bb2   Bbm Adhurimi madhështia   nderi i takon Atij F Bbm           F                          Bbm që në fron rri mbretëron në të […]
Read More
 

Do t’adhuroj Ty – (I Will Worship)

E Do t’adhuroj Ty  – (Do t’adhuroj Ty )         D Me gjithë zemër Zot – (Me gjithë zemër Zot) A Do t’lavd’roj Ty – (Do t’lavd’roj Ty)          E                         A              B          E Me gjithë forcën Zot – (Me gjithë forcën Zot) E Do t’kërkoj Ty – (Do t’kërkoj Ty) D Sa të jetoj – […]
Read More
 

Dashuri Si Oqeani

G     C     G    C     G ( / / / / )   ( / / / / )   ( / / /……C2        G            C2 Dashuri si oqeani G                   D Mirësia rrjedh si lumë G                      C2 Kur vet’ Princi i Jetës derdhi G          D/F#        G Si shpengim gjakun e shtrenjt’   Ref 1: D/F# Dashurin’ kush ia […]
Read More
 

Dashuri pa Kufi

Em                                      B Dashuria e Perendise asnjehere nuk ka kufi Em Eshte e derdhur tek cdo njeri B Kjo e madhe dashuri dhene perme Birit te Tij Em   E7 Per te na çuar ne ne liri     Am                                         Em Vetem zemren po te hap dashuri e Tij do t’vijë B                                                    Em  E Dhe vete jeta […]
Read More
 

Çdo madhështi

Koha: 3/4  Intro: harmoni e Refrenit   Em                C      D               Em Çdo madhështi përulet përpara Atij Em                C                  D                    Em Çdo gjë që frymë, frymë merr përbri Tij hesht   Ref         Am                           D                   G  Em Por unë zgjedh që të të sjell Ty kënaqësi Am                 B                 Em Se zemra në Ty gjen plotësi    […]
Read More
 

Çdo Kufi

G                    C       G Çdo kufi do të kalojmë D            C        G Çdo pengesë do kapërcejmë C                            G Do lidhim duart në gjithë globin C D                          G Do shpallim se Krishti është Zot   G          C         G Do mposhtim shtypjen e mëkatit D            C              G Me të vobektit krah për krah C                                G Do shpallim erdh […]
Read More
 

Çdo gjë e mundur është

C                         Am                     C Zot madhështor, shpenguesi im Am                        F Strehë e sigurt ku fshihem unë G       Am   G   F                       G Si emri Jezus tjetër s’ka, asnjë s’përballet me ty C                        Am                         C Përmbi k’të shkëmb  qëndroj i fortë Am                    F Dhe unë nuk do t’lëkundem më G      Am G  F                          G               A Prej teje shpresa […]
Read More
 

Çdo ditë – Everyday

  D                        A                 F#m        E Ç’mund të them Zot je…  Ti që më dhe jetë dhe D                        A                    F#m               E S’mund të them sa shumë… vlere për mua Ti ke D                       A             F#m          E Që më shpëtove Zot… të jap gjithçka që unë jam D                    A                F#m                E                         D    A F#m E D A F#m […]
Read More
 

Brohorisni Zotit Me Gëzim

Em        C       D                 Em Brohorisni Zotit me gëzim C                   D                       Em    (C D) Ai është i denjë për lavdërim         Em              C                D               Em Këndoni në frymë dhe duart i përplasni      B7                                             Em I denjë për lëvdim është Zoti ynë   (2X)   Em         Am Em  C                 D                      Em   (C  D) I denjë, i denjë […]
Read More
 1

Bekuar

G                     D/C               C Lum ata që banojnë me Ty G Dhe të lavdrojnë vazhdimisht D/C                     C       Am Lum ata që gjejnë forcë në Ty D              G     (D///) (A///) (B-7///) (G///) (D/F#///) (A///) (B-7///) (G/) Dhe zemrën kanë në Zotin   D                       A/G               G Lum ata që banojnë me Ty D Dhe të lavd’rojnë vazhdimisht A/G                     […]
Read More