Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Bekuar Qoft Emri Yt – Blessed Be Your Name

      A                E                  F#m7                D Bekuar qoftë emri Yt në një vend mbushur me bollëk                         A                        E                  D Ku përrenjt rrjedhin si lumenj, emrin tënd bekoj        A               E                  F#m7                 D Bekuar qoftë emri Yt kur gjej veten në shkretëtirë            A                  E                                D Kur unë eci në një vend të shkretë, emrin […]
Read More
 

Beko o Shpirti im Ti Perëndinë

Em Beko, o shpirti im, ti Perëndinë B Dhe  jo ti mos harro veprat e Tij B Ai është i vetmi që shëron Em Dhe nga vdekja të shpëton Em Ai na i fal të gjitha paudhësitë B Rrugët e Tij të çojnë vetëm në dritë B Ai është i vetmi Perëndi Em Që për […]
Read More
 

Amen

E                                A  E    B   E Amen, Amen, Amen, Amen, Amen E Kët’ pak dritë që kamAmen Dua ta ndriçoj A Kët’ pak dritë që kam B         E Dua ta ndriçoj E Kët’ pak dritë që kam G#m       A Dua ta ndriçoj A              B             E Ta ndriçoj, Ta ndriçoj, ta tregoj    
Read More
 

Ai Që Shpëton-Reuben Morgan, Ben Fielding

Intro:  C  G  Em  D C                                G Kemi nevojë për hirin Em Dashurinë që kurrë s’zhgënjen D                            C Mëshira të bjerë tek unë G Kemi nevojë për falje Em Mirësinë e Shpëtimtarit D Shpresa për kombet C  D     C   D C                              G Pranomë kështu siç jam unë Em Me frikën dhe dështimet D                            C Jetën […]
Read More
 

Ai është Zot dhe kudo mbretëron

D                               G                    D Ai është Zot dhe kudo mbretëron A                D Ai është Zot D                                G           D Në mes të errësirës Ai dritën krijoi A                D Ai është Zot D                                           G                    D Kush është si Ai që me ditë s’matet dot A                D Ai është Zot D                                                        G              D Ai zbret me gjithë forcë kur […]
Read More
 

Ai është i veshur

Am                              G Ai është i veshur me dritë e madhështi F                                       E Është i mbuluar me shkëlqim edhe lavdi Am                            G Pushteti dhe shenjtëria para Tij F                                   E Forca, bekimi në shenjtoren e Tij, në shenjtoren e Tij Am           G   C Unë do të t’lëvdoj Perëndia im Am        G   C Emrin Tënd ngrej lart o […]
Read More
 

Haleluja Michael W. Smith

G      C/G  G            C Haleluja,      Haleluja G Sepse Zoti i fuqishem mbreteron    (2X) G    C Haleluja C D    G          D/G    G                   C/G   G          Em    D I   Shenjte   i    shenjte je Ti Zot  i  pushtetshem Am           Am/B        C          Am         Am/B         C Qengji   eshte  i  denje,  Qengji  eshte  i  denje   C   D    G         D/G    G                    C/G   […]
Read More
 

Agnus Dei

A                Aleluja,          D/A                                        A2 Aleluja,   Sepse Zoti i fuqishem mbreteron A                Aleluja,          D/A                                        A2 Aleluja,   Sepse Zoti i fuqishem mbreteron A     D/A Aleluja   E  A         E/A  A            D/A A     F#m7  E I Shenjte   i shenjte je Ti Zot  i pushtetshem                            D Qengji   eshte  i  denje,  Qengji  eshte  i  denje            A   […]
Read More
 

A I Ndjetë Malet

  B                                            E/G# A i ndjetë malet të dridhen, oqeani të ushtojë E/C#                                                  E/G# Kur njerëzia u mblodh në këngë për Jezusin t’Ringjallurin B                                            E/G# A i ndjetë njerzit të dridhen, këngëtarët të ushtojnë E/C#                                           E/G#                    F#sus      B Kur të humburit këndojnë për Krishtin Jezus Shpëtimtar   E/G#           B Dhe Zot të shohim të lëvizësh […]
Read More