Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Dëshmoj Për Dashurinë

Bassi ne Intro dhe Stofe  (luan njesoj)     (Dum-Dum   Dum-Dum) Bassi ne ref (luan ndryshe)   (Dum-Dum-Dum-Dum-Dum-Dum-Dum) Am intro C                G T’gjitha ngjyrat e ylberit Am                F I gjithë flladi që fryn erë C             G Çdo ëndërr që kërkon Am                F Që kërkon të gjejë dashurinë F                  G Dhe çdo fjalë në çdo tregim Am                 F Dhe […]
Read More