Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Cili thoni ju se është Jezusi?

N.q.s. e mbani mend Afrimin kur nisi serinë, ai tha se Luka ndahet në dy pjesë të mëdha. Në pjesën e parë Jezusi vepron pothuajse gjithë kohën në Galile. Kurse në pjesën e dytë nga 9:38 e prapa ngjarjet ndodhin në rrugën e Jezusit drejt Jeruzalemit ku dhe arrestohet, gjykohet, dënohet, kryqëzohet e pastaj ringjallet.
Read More
 

Java e martesës – Të ndërtosh me Jezusin në qendër!

Java e martesesTe ndertosh me Jezusin ne qender! Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Saturday, February 10, 2018   18 Tani lindja e Jezu Krishtit ndodhi në këtë mënyrë: Maria, nëna e tij, i ishte premtuar Jozefit, por para se të fillonin të rrinin bashkë, mbeti shtatzënë nga Frymën e Shenjtë.19 Atëherë […]
Read More