Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Afrim Karoshi-Përmbysja e të menduarit njerëzor!

Përmbysja e të menduarit njerëzor! Krishtlindja ka përmbysur "rendin e të menduarit njerëzor". Perëndia ofron një rrugë tjetër, ndryshe nga rruga jonë, një rrugë dhuratë për këdo që do ta njohë Perëndinë ashtu siç është në të vërtetë. Luka 1. Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Monday, December 25, 2017 Krishtlindja ka […]
Read More
 

Afrim Karoshi- Zoti i mban premtimet!

Zoti i mban premtimet Kur Izraeli i besimit po priste Mesian, disa thoshin që Zoti ju ka harruar. Njësoj si sot, kur themi që Jezusi do të kthehet përsëri, disa thonë "ku e keni Zotin që po kthehet, kur kanë kaluar 2000 e ca vite, e prapë s'po duket gjë". Zoti vonon sepse do që […]
Read More
 

Dan Elliot- Vizitorët e Parë të Jezusit- Dijetarët

https://web.facebook.com/nxenesitejezusit/videos/10159707419180174/ “Vizitorët e Parë të Jezusit” – Dijetarët Pasi Jezusi lindi në Bethlehem të Judesë në kohën e mbretit Herod, ja që disa dijetarë nga lindja arritën në Jeruzalem,2 duke thënë: “Ku është mbreti i Judenjve, që ka lindur? Sepse pamë yllin e tij në Lindje dhe erdhëm për ta adhuruar.”3 Mbreti Herod, kur dëgjoi këto […]
Read More
 

Reinaldo Pipiria – KUSH po vjen? Jezusi dhe Mrekullite

KUSH po vjen: Jezusi dhe Mrekullite – Reinaldo PipiriaPer mua ka shume gëzim gjate këtij muaji dhe kjo per shkak te ditëlindjeve qe me duhet te festoj dhe uroj rradhe njëra pas tjetrës 😊. Kete muaj kishte ditëlindjen Rea, disa familjare te tjerë e kane po kete muaj, Saimiri ka lindur ne dhjetor gjithashtu (edhe […]
Read More
 

Sajmir Duro – Kush po vjen?

Kush po vjen? – Shëruesi dhe Cliruesi!Mbi 300 profeci nga 30 profetë të ndryshëm; nga Zanafilla deri te Malakia: Të gjithë flasin për Mesian – Shpëtimtarin!Po ti çfarë lloj shpëtimtari po pret?Premtimi! Isaia 53 2Ai erdhi lart para tij si një degëz, si një rrënjë nga një tokë e thatë. Nuk kishte figurë as bukuri […]
Read More