Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al
Sola Scriptura – Ilir Stavro

Sola Scriptura – Ilir Stavro

  • Ilir Stavro
Sola Scriptura – Ilir Stavro Kur isha ne universitet mora letren e pare ng prinderit. Ndoshta keni marre nje leter nga prinderit. Kur e moret letren e a vute mbi tavoline dhe menduat: po e lexoj me vone se tani jam I zene? Jo, kur dikush I dashur na dergon nje leter, ne leme gati […]
Read More
 

Afrim Karoshi – Seria Seria 500/125, 500 vjetori i Reformacionit

  • Ilir Stavro
(500 vjetori i Reformacionit, 125 vjetori i VUSH-it) Një takim me qytetin e Martin Luterit Mësime nga Historia e Martin Luterit * Këmbëngulja për të gjetur përgjigje “Megjithëse jetoja si murg i paqortueshëm, ndjehesha një mëkatar përpara Perëndisë me një ndërgjegje tejet të shqetësuar… Nuk kisha dashuri… po, e urreja Zotin e drejtë që ndëshkon […]
Read More
 

Nje histori me te mire per te treguar-Genci Novaku

  • Ilir Stavro
Nje histori me te mire per te treguar – Genci Novaku Nje histori me te mire per te treguar…Pse duhet ta japim kete thesar qe kemi?# Ti japim Lavdi Zoti.# Ne jemi te zgjedhur:.. por ju jeni fis i zgjedhur , prifteri mbreterore, nje komb i shenjte, nje popull I fituar qe te shpallni mrekullite […]
Read More
 

Besimi, Dori Halili

  • Ilir Stavro
[x_video_embed type=”16:9″][/x_video_embed] Dhe besimi është siguria e gjërave që shpresohen, tregim i gjërave që nuk shihen;2 sepse me anë të saj të moçmit morën dëshmimin.3 Me anë të besimit ne kuptojmë se bota është ndërtuar me fjalën e Perëndisë, sa që ato që shihen nuk u bënë prej gjërave që shihen.4 Me anë të besimit […]
Read More