Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al
Shërbesa e Fëmijëve

Shërbesa e Fëmijëve

PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: Marinela, Rea. [x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; IJR [x_icon type=”clock-o”]: e shtune 17:30. [x_icon type=”mobile”]: 0697059607
Read More
 
Gra sipas zemres se Zotit

Gra sipas zemres se Zotit

PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: Sabina, Lori [x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; IJR [x_icon type=”clock-o”]: 17:30-19:30, e premte. [x_icon type=”mobile”]: sabina.halili(at)gmail.com
Read More
 
Grupi i Lutjes

Grupi i Lutjes

PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: Gjergji, Linda, Frroku. [x_icon type=”dot-circle-o”]: IJR [x_icon type=”clock-o”]:17:30, e merkure [x_icon type=”mobile”]: 0674443334,0692428579
Read More
 
Sherbesa MOPS (Mothers of Preschoolers)

Sherbesa MOPS (Mothers of Preschoolers)

PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: Anila, Milena, Jonida, Erjona [x_icon type=”dot-circle-o”]: IJR [x_icon type=”clock-o”]: 17:30, e premte, java 1 & 3 çdo muaj [x_icon type=”mobile”]: 0694034937
Read More
 
Shërbesa e çifteve

Shërbesa e çifteve

PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: Berti, Mondi. [x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; Shtepia e Mondit [x_icon type=”clock-o”]: 10:30, e shtune [x_icon type=”mobile”]: 0682129105, 0692505216.
Read More
 
Sherbesa e Mikepritjes

Sherbesa e Mikepritjes

PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: S Ilva, Egla, Endri [x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; IJR [x_icon type=”clock-o”]: 16:30-17:30, e shtune [x_icon type=”mobile”]: 0694023471, 0692586216.
Read More
 
SHËRBESA E ADOLESHENTËVE

SHËRBESA E ADOLESHENTËVE

[x_blockquote type=”left”]Të shohim brezat e adoleshentëve shqiptarë që nisin dhe rrisin një marrëdhënie personale me Jezus Krishtin me qëllim që ta adhurojnë me pasion, t’i shërbejnë me zell dhe ta ndajnë Atë pa frikë me të tjerët[/x_blockquote] The Loft (1) Realizimi i vizionit të adoleshentëve PËRGJEGJËSIT: Diti, Anseli, Dari Tek; Zyrat e Kishes, 11:00, e […]
Read More
 
Familja Biblike te Edi & Lori

Familja Biblike te Edi & Lori

PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: Edi & Lori, Tani & Jona [x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; Shtepia Bicaku, Q.Studenti, [x_icon type=”clock-o”]: 17:30, e enjte [x_icon type=”mobile”]: 0694096705
Read More
 
Mëngjesi i Lutjes

Mëngjesi i Lutjes

Familja Biblikete Edi & Lori(afër Qytetit të Studentëve) PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: Aldo & Elisa  [x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; Qendra Stefan, [x_icon type=”clock-o”]: 9:00-11:00, e shtune e 2 & 4 te Muajit. [x_icon type=”mobile”]: 068 434 3132
Read More
 
Creative and Media (CaM)

Creative and Media (CaM)

PËRGJEGJËSIT: [x_icon type=”users”]: Marsel, Toni [x_icon type=”dot-circle-o”]: Zyrat e Kishes [x_icon type=”clock-o”]:17:00, e hene [x_icon type=”mobile”]: 0674275669,0696807643
Read More