Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al
Stacioni 9 dhe 10

Stacioni 9 dhe 10

  • Gjergji Vjeshta
Gjergji Vjeshta – Stacionet e Kryqit – Stacioni 9 dhe 10 Shko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Gjergji Vjeshta – Stacionet e Kryqit – Stacioni 9 dhe 10 Shko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Friday, April 10, 2020
Read More
 
Stacioni 7 dhe 8

Stacioni 7 dhe 8

  • Afrim Karoshi
Afrim Karoshi – Stacionet e Kryqit 7 & 8 Shiko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Thursday, April 9, 2020
Read More
 

Stacioni 5 dhe 6

  • Marsel Preci
Marsel Preci – Stacionet e Kryqit – Stacioni 5 dhe 6 Marsel Preci – Stacionet e Kryqit – Stacioni 5 dhe 6 Shko te gjitha stacionet ne faqen tone http://nxenesitejezusit.com Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Wednesday, April 8, 2020
Read More
 
Stacioni 3 dhe 4

Stacioni 3 dhe 4

  • Reinaldo Pipiria
Stacionet e Kryqit – Stacioni 3 dhe 4 Reinaldo Pipiria Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Tuesday, April 7, 2020
Read More
 
Stacioni 1 dhe 2

Stacioni 1 dhe 2

  • Dan Eliot
Dan Eliot – Stacionet e Kryqit – Stacioni 1 dhe 2 Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Monday, April 6, 2020
Read More
 1