Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Çdo ditë – Everyday

Çdo ditë – Everyday

 

D                        A                 F#m        E

Ç’mund të them Zot je…  Ti që më dhe jetë dhe

D                        A                    F#m               E

S’mund të them sa shumë… vlere për mua Ti ke

D                       A             F#m          E

Që më shpëtove Zot… të jap gjithçka që unë jam

D                    A                F#m                E                         D    A F#m E D A F#m E

Që çdo ditë mund të… jem një dritë për emrin tënd

 

 

D                A                 F#m                        E

Zot mësoj çdo ditë… t’qëndroj mbi fjalën tënde

D                 A           F#m          E

Dhe po lutem që… Ty të njoh me shumë Zot

D                 A             F#m         E

Më drejto në çdo… hap që marr gjatë jetës

D                  A                 F#m                E                             A

Që çdo ditë mund të… jem një dritë në botë për Ty

 

A               D            F#m      E

Zot çdo ditë për Ty jetoj unë

A                 D             F#m      E        A

Dhe çdo ditë mbas teje do të vij

D            F#m     E          A D F#m E

Dhe çdo ditë unë do të ec me Ty

 

A         D          F#m      E              A D F#m E

Për Ty Jezus jetoj çdo ditë (4X)

 

Çdo Ditë