Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Çdo gjë e mundur është

Çdo gjë e mundur është

C                         Am                     C

Zot madhështor, shpenguesi im

Am                        F

Strehë e sigurt ku fshihem unë

G       Am   G   F                       G

Si emri Jezus tjetër s’ka, asnjë s’përballet me ty

C                        Am                         C

Përmbi k’të shkëmb  qëndroj i fortë

Am                    F

Dhe unë nuk do t’lëkundem më

G      Am G  F                          G               A

Prej teje shpresa ime    vjen, shpëtimi, Zoti im je

D                   Bm                     D                        Bm                   G

Lavd’rimin tënd në gojë e kam, në zemrën time Fjala banon

A                    Bm         A

Dhe do t’lav’droj ty me një këngë të re

G                     A

Zot shpirti im t’bekon ty

D                       Bm                   D                   Bm                  G

Ti ma mbush jetën plot gëzim, po unë kënaqem me ty Zot

A                     Bm         A

Dhe do t’lav’droj ty me një këngë të re

G                     A                       heren e parë (C)

Zot shpirti im t’bekon ty

 

Ura1:                                Bm             A           G

Kur jam i dobët, më bën të fortë

D/F#      G     Bm      A

Kur s’kam asgjë, i pasur jam

Bm       A         G

Përmes fuqisë së emrit tënd

A

Çdo gjë e mundur është!

 

Çdo Gjë e Mundur _shtë