Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Çdo madhështi

Çdo madhështi

Koha: 3/4

 Intro: harmoni e Refrenit

 

Em                C      D               Em

Çdo madhështi përulet përpara Atij

Em                C                  D                    Em

Çdo gjë që frymë, frymë merr përbri Tij hesht

 

Ref

        Am                           D                   G  Em

Por unë zgjedh që të të sjell Ty kënaqësi

Am                 B                 Em

Se zemra në Ty gjen plotësi

   Am                        D                 G   Em

Qoftë sa frymë që marr një melodi

     Am                      B               Em

E këngës që të nderon Ty Perëndi

 

C                      D                     G     Em

Se natë e ditë, frymë e shpirt Zot Ty të quajnë

C                   D                      Em

Se vdekje, jetë, qiej dhe tokë, Zot Ty të druajnë

 

Refren

 

Outro

 

Cdo madheshti