Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Cili thoni ju se është Jezusi?

Cili thoni ju se është Jezusi?

N.q.s. e mbani mend Afrimin kur nisi serinë, ai tha se Luka ndahet në dy pjesë të mëdha. Në pjesën e parë Jezusi vepron pothuajse gjithë kohën në Galile.
Kurse në pjesën e dytë nga 9:38 e prapa ngjarjet ndodhin në rrugën e Jezusit drejt Jeruzalemit ku dhe arrestohet, gjykohet, dënohet, kryqëzohet e pastaj ringjallet.