Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Creative and Media (CaM)

Creative and Media (CaM)

Creative and Media (CaM)

eTë mbështesim dhe të prezantojmë Kishën Nxënësit e Jezusit, në komunitet dhe jashtë duke përdorur dhuntitë krijuese.


PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: Marsel, Toni
[x_icon type=”dot-circle-o”]: Zyrat e Kishes
[x_icon type=”clock-o”]:17:00, e hene
[x_icon type=”mobile”]: 0674275669,0696807643