Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Dashuri pa Kufi

Dashuri pa Kufi

Em                                      B

Dashuria e Perendise asnjehere nuk ka kufi

Em

Eshte e derdhur tek cdo njeri

B

Kjo e madhe dashuri dhene perme Birit te Tij

Em   E7

Per te na çuar ne ne liri

 

 

Am                                         Em

Vetem zemren po te hap dashuri e Tij do t’vijë

B                                                    Em  E

Dhe vete jeta ime do t’jete e Tij

Am

Doren une t’i zgjat Atij

Em

Ai ma merr me dhembshuri

B                                       Em   E7

Dashuria e Tij nuk ka kufi

Dashuri Pa Kufi