Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Dashuri Si Oqeani

Dashuri Si Oqeani

G     C     G    C     G

( / / / / )   ( / / / / )   ( / / /……C2        G            C2

Dashuri si oqeani

G                   D

Mirësia rrjedh si lumë

G                      C2

Kur vet’ Princi i Jetës derdhi

G          D/F#        G

Si shpengim gjakun e shtrenjt’

 

Ref 1:

D/F#

Dashurin’ kush ia harron

D7            G

Kush ndalon s’lëvduari

Em7                         C

Ai  kurr’  s’mund të harrohet

G        D/F#    G / / C   (G / / C)  (G / /…….

Sot edhe në përjetësi

 

C2           G              C2

Në at’ mal të kryqëzimit

G                   D

Gjithë burimet po gufojnë

G                      C2

Përmes digave t’mëshirës

G             D/F#        G

Rrjedh një dallgë  që nuk ndalon

 

Ref 2:

D/F#

Hir dhe dashuri si lum’

D7                        G

Derdhur pa pushim nga lart

Em7                         C

Paqja dhe drejtësia e Qiellit

G        D/F#    G / / C   (G / / C)  (G / /…….

Puthën botën e mëkat

 

Dashuri Si Oqeani