Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Dëshmoj Për Dashurinë

Dëshmoj Për Dashurinë

Bassi ne Intro dhe Stofe  (luan njesoj)     (Dum-Dum   Dum-Dum)

Bassi ne ref (luan ndryshe)   (Dum-Dum-Dum-Dum-Dum-Dum-Dum)

Am intro

C                G

T’gjitha ngjyrat e ylberit

Am                F

I gjithë flladi që fryn erë

C             G

Çdo ëndërr që kërkon

Am                F

Që kërkon të gjejë dashurinë

F                  G

Dhe çdo fjalë në çdo tregim

Am                 F

Dhe gjithë yjet në qiell lart

Dm     C      F

Dhe çdo cep i gjithë krijimit

G            C

Jeton që të dëshmojë

 

Ref.   (Dum-Dum-Dum-Dum-Dum-Dum-Dum)

C                   F
Për sa gjatë unë do të jetoj

Am

Do rrëfej për dashurinë

F

Do dëshmoj unë në qetësi

C

Aty kur fjalët s’kanë kuptim

G

Në çdo frymë që unë marr

Am

Perëndisë mirënjohës jam

F
Për sa gjatë unë do të jetoj

G          C  G  Am F

Do rrëfej për dashurinë

 

C                  G

Që nga mali tek lugina

Am              F

Që nga lumi deri në det

C                 G

Dhe çdo dorë që po kërkon

Am                  F

Dhe kërkon që paqe të ofrojë

F                  G

Në çdo vepër t’thjeshtë mëshire

Am               F

Çdo hap që mbretëria t’vijë

Dm          C        F

Me gjithë shpresën në çdo zemër

G          C

Na flet për dashurinë

Deshmoj per dashurine