Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Dhe Degjova

Dhe Degjova

 

 

Capo 1st fret  (kitare players Am, E, Dm)

 

Bbm                                    F                                        Bbm

Dhe dëgjova gjithë krijesat u bashkuan në një zë

F                                  Bbm

dhe kënduan lavdëruan Qëngjin e flijuarë

 

 

F Bbm        Ebm   Bb2   Bbm

Adhurimi madhështia   nderi i takon Atij

F Bbm           F                          Bbm

që në fron rri mbretëron në të djathtë të Perëndisë

 

 

F                                  Bbm

Katër qëniet engjëllore u përgjigjën “Amen”

F                                       Bbm

Këshilltarët u përgjunjën adhuruan duke thënë:

 

 

F Bbm        Ebm   Bb2   Bbm

Adhurimi madhështia nderi i takon Atij

F Bbm           F                          Bbm

që në fron rri mbretëron në të djathtë të Perëndisë

 

Dhe Dëgjova