Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Donate

Ju mund të zgjidhni shumën që dëshironi të Dhuroni dhe pastaj të ndiqni hapat për pagesën. Pagesa është e sigurt dhe i gjithë procesi menaxhohet nga EasyPay.