Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Familja Biblike te Edi & Lori

Familja Biblike te Edi & Lori

Familja Biblike te Edi & Lori

Miq me Jezusin duke nxitur dhe inkurajuar njeri tjetrin të rritemi në këtë marrëdhënie.

PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: Edi & Lori, Tani & Jona
[x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; Shtepia Bicaku, Q.Studenti,
[x_icon type=”clock-o”]: 17:30, e enjte
[x_icon type=”mobile”]: 0694096705