Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Feedback konferenca e sherbetoreve

Faleminderit qe ishe pjese e konferences se sherbetoreve. Ju lutemi te merrni 2 minuta kohe t’i pergjigjeni 3 pyetjeve ne lidhje me konferencen e sherbetoreve. Mendimi juaj eshte i rendesishem dhe do na ndihmon qe vitin tjeter ta bejme me mire.

Faleminderit