Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Gra sipas zemres se Zotit

Gra sipas zemres se Zotit

Gra sipas zemres se Zotit

Te rritemi se bashku duke u ndertuar ne Fjalen e Zotit, lutje, dhe ne komunitet me njera tjetren si trupi i Krishtit dhe duke arritur te humburit ne rrethin tone te influences.

PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: Sabina, Lori
[x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; IJR
[x_icon type=”clock-o”]: 17:30-19:30, e premte.
[x_icon type=”mobile”]: sabina.halili(at)gmail.com