Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Grupi i Lutjes

Grupi i Lutjes

Grupi i Lutjes

e adhurojme Zotin se bashku, te lutemi per udheheqjen e Zotit per Kishen dhe jetet tona te rritemi se bashku per mrekullite e tij.

PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: Gjergji, Linda, Frroku.
[x_icon type=”dot-circle-o”]: IJR
[x_icon type=”clock-o”]:17:30, e merkure
[x_icon type=”mobile”]: 0674443334,0692428579