Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Jack Dabney

Pershendetje

Jeni te ftuar si Pastor (cift) te merrni pjese ne nje takim Nderimi & Mirenjohjeje ndaj Pastorit dhe Misionarit Jack Dabney.
Pastor Jack do te ndaj nje fjale inkurajuese me ne ate mengjes dhe ne do te kemi nje kohe falenderimi per kontributin e tij ne Kishen Shqiptare.  

Data: 25 Maj (e Merkure)
Ora: 10:00 am
Vendi: Godina e Insitutit Jeta e Re

Ju lutem konfirmoni pjesemarrjen tuaj duke plotesuar formen me poshte:


Faleminderit
Landi SulaSa persona do jene bashke me ju?