konferenca e prinderimit

pjesa 1

Konferenca PRINDËRIMI I QËLLIMSHËM

Konferenca PRINDËRIMI I QËLLIMSHËM – Një trajnim praktik "se si të rrisim fëmijë ndjekës të zjarrtë të Krishtit" fillon më 28 prill, te premten në darkë te Instituti Jeta e Re në Tiranë duke vazhduar të shtunën gjatë ditës. Regjistrimi mbyllet të martën më 25 prill. Ju mund ta shikoni këtë video me informacion dhe dëshmi, dhe nëse dëshironi të merrni pjesë mund të aplikoni online te linku: Https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMhTNESD6KsQLZGCayTzMbIWg0xwgBFlEeZStyL_GjhX-Kfw/viewform?authuser=2 Mirë se të vini për këtë seminar me baza të forta biblike dhe praktike, se si t'i rrisim fëmijët tanë me dashuri dhe në bekimin e Perëndisë.

Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Saturday, 22 April 2017

pjesa 2

Konferenca e prinderimit

Prinderimi i Qellimshem

Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on E premte, 28 April 2017

pjesa 3

Prinderim i qellimshem

Prinderim i qellimshem (pjesa 2)

Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on E premte, 28 April 2017

pjesa 4

Prinderimi i qellimshem (pjesa 4)

Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Saturday, 29 April 2017

pjesa 5

Prinderimi i qellimshem (pjesa 5)

Posted by Kisha Nxënësit e Jezusit – Tiranë on Saturday, 29 April 2017

 

Te tjera