Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Mëngjesi i Lutjes

Mëngjesi i Lutjes

Mëngjesi i Lutjes

Familja Biblikete Edi & Lori(afër Qytetit të Studentëve)

Zemra jone rreh fort qe te bekojme kombin tone me Vlerat dhe Parimet e Jezusit dhe kjo nepermjet nje Levizjeje Kombetare ne mes te zanatcinjve, profesionisteve dhe sipermarresve ne brezin tone. Ekzistojme qe te ndihmojme cdo te punesuar ne pune laike, zanatci, profesionist dhe sipermarres te lulezoje ne vendin e tij/saj.

PËRGJEGJËSIT:

[x_icon type=”users”]: Aldo & Elisa 
[x_icon type=”dot-circle-o”]: Tek; Qendra Stefan,
[x_icon type=”clock-o”]: 9:00-11:00, e shtune e 2 & 4 te Muajit.
[x_icon type=”mobile”]: 068 434 3132