Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Predikimet 2014

Dhjetor 2014: Pse Jezus?


Natë e Krishtlindjes
24 Dhjetor 2014 – Landi Sula

Gëzimi
20 Dhjetor 2014 – Geni Begu

Paqja
13 Dhjetor 2014 – Ilir Stavro

Dashuria ë Perëndisë
6 Dhjetor 2014 – Piro Paparisto

Nentor 2014: Lufte Shpirtërore


Çlirimi Fizik & Shpirtëror
29 Nentor 2014 – Landi Sula

Lutja Pa Pushim
22 Nentor 2014 – Gjergi Vjeshta

Besimi & Fjala
15 Nentor 2014 – Jeton Sokoli

E Vertata, Drejtesia, Ungjilli
8 Nentor 2014 – Ilir Stavro

Armiku i Padukshëm
1 Nentor 2014 – Landi Sula

Tetor 2014: Përkushtim ndaj Perëndisë dhe njëri-tjetrit


Përkushtimi jo vetëm dëshirë e mire por Vendim!
25 Tetor 2014 – Dan Elliot

Dashuria nuk është vetëm ndjenjë apo emocion!
18 Tetor 2014 – Gjergi Vreshta

Të kapur nga Pasioni i Krishtit
11 Tetor 2014 – Sajmir Duraj

Çfarë do të thotë të jesh Dishepull?
4 Tetor 2014 – Afrim Karoshi

Perëndia i Pari dhe jo Çfarë mbetet!
27 Shtator 2014 – Geni Begu

Përkushtim ndaj Perëndisë dhe njëri-tjetrit
20 Shtator 2014 – Landi Sula

Lutje & Adhurimin
6 Shtator 2014 – Landi Sula

Seri të Tjera

Për më shumë video, na ndiqni në NeJMedia YouTube Channel.