Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Predikimet 2015

 

Dhjetor 2015:

 

Krishtlindjen
24 Dhjetor 2015 – Landi Sula
Saimir Duraj
19 Dhjetor 2015
Afrim Karoshi
12 Dhjetor 2015
Von Golder
5 Dhjetor 2015

 

Nentor 2015:

 

Landi Sula
28 Nentor 2015
Afrim Karoshi
21 Nentor 2015
Landi Sula
14 Nentor 2015
Gjergji Vreshta
31 Tetor 2015

 

Tetor 2015:

 

Landi Sula
24 Tetor 2015
Deni Elliott
17 Tetor 2015
Egli Tollaku
10 Tetor 2015
Natë e Adhurimit
03 Tetor 2015

 

Shtator 2015: Ëndërro Perseri

 

Të Ndjekim Ëndërrat tona prej Atit
26 Shtator 2015 – Von Golder
Ëndërrat e Perëndisë për Familjen Tonë – Pjesë 2
19 Shtator 2015 – Landi Sula
Ëndërrat e Perëndisë për Familjen Tonë – Pjesë 1
12 Shtator 2015 – Landi Sula
Deni Elliott
5 Shtator 2015

 

Verore 2015:

 

Afrim Karoshi
28 Gusht 2015
Saimir Duraj
7 Gusht 2015
Gjergji Vreshta
31 Korrik 2015

Midis genjështrës dhe se vertetës: si të zgjedhim?
3 Korrik 2015 – Afrim Karoshi

 

Qershor 2015: Si të Përballesh me Realitetin

 


Nate Adhurimi
26 Qershor 2015 – Landi & Gjergji

Lutja
19 Qershor 2015 – Angel Valentin

Të Dorezojmë Barrat Tona Jezusit
12 Qershor 2015 – Gjergji Vreshta

Materializmi
5 Qershor 2015 – Landi Sula

 

Maj 2015: Ungjilli Gjonit

 


Njohja e Jezusit nga Dishepujt dhe Peshkimi i Suksesshëm
30 Maj 2015 – Gjergji Vreshta

U Krye – Ne Jemi Fitimtarë
23 Maj 2015 – Saimir Duraj

Gjoni 13-17
16 Maj 2015 – Landi Sula

Kush është Jezusi dhe Çfarë Kerkon Ai nga Ne?
9 Maj 2015 – Deni Elliott

Fjala u bë Mish
2 Maj 2015 – Egli Tollaku

 

Prill & Mars 2015: Virtytet

 


Qëndrimi në Konflikt
18 Prill 2015 – Landi Sula

Zemër Mirënjohëse
11 Prill 2015 – Egli Tollaku

Pashka dhe Ringjallja
4 Prill 2015 – Landi Sula

Durim dhe Meshirë
28 Mars 2015 – Deni Elliott

Ndershmërisë
21 Mars 2015 – Saimir Duraj

Urtesia / Perulesia
14 Mars 2015 – Landi Sula

Bujaria
7 Mars 2015 – Afrim Karoshi

 

Shkurt 2015: Familjë

 


Martesa & Divorci
28 Shkurt 2015 – Landi Sula

Prindër-Femijë
21 Shkurt 2015 – Afrim Karoshi

Kisha si Familjë
7 Shkurt 2015 – Landi Sula

 

Janar 2015: Pse Jezus?

 


Kohët e Fundit
31 Janar 2015 – Egli Tollaku

Kisha
24 Janar 2015 – Landi Sula

Përjetësia
17 Janar 2015 – Gjergi Vreshta

Kuptimi Biblik i se Vërtetës
10 Janar 2015 – Landi Sula

Natë e Adhurimit
3 Janar 2015

 

Seri të Tjera

 

Për më shumë video, na ndiqni në NeJMedia YouTube Channel.