Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

Predikimet 2016

Seri Aktuale: Letra e 1 Pjetrit

Geni
19 Gusht 2016
1 Pjetër 2
Voni Golder – 28 Maj 2016
1 Pjetër 1
21 Maj 2016 – Landi Sula

Prill/May 2016: Bujaria

Dhënie me Sakrifice
14 Maj 2016 – Saimir Duraj
Një Çeshtje Zemre
Landi Sula – 30 Prill 2016
Natë e Adhurimit
23 Prill 2016
Saimir Duraj
16 Prill 2016

SHKURT/MARS 2016:

Afrim Karoshi
2 Prill 2016
Deni Elliott
19 Mars 2016
Saimir Duraj
5 Mars 2016
Adhurimi dhe Darka e Zotit
6 Shkurt 2016

Janar 2016:

Landi Sula
30 Janar 2016
Enton Kole
23 Janar 2016
Afrim Karoshi
16 Janar 2016
Landi Sula
9 Janar 2016

Seri të Tjera

Për më shumë video, na ndiqni në NeJMedia YouTube Channel.