Tel: +355 69 20 91 484 | mail: info(a)nej.al | bibla.al | vush.al

SHËRBESA E ADOLESHENTËVE

SHËRBESA E ADOLESHENTËVE

SHËRBESA E ADOLESHENTËVE

[x_blockquote type=”left”]Të shohim brezat e adoleshentëve shqiptarë që nisin dhe rrisin një marrëdhënie personale me Jezus Krishtin me qëllim që ta adhurojnë me pasion, t’i shërbejnë me zell dhe ta ndajnë Atë pa frikë me të tjerët[/x_blockquote]

The Loft (1)

Realizimi i vizionit të adoleshentëve
PËRGJEGJËSIT: Diti, Anseli, Dari
Tek; Zyrat e Kishes, 11:00, e shtune
Nr Kontakti: 0694251987, 0696807643

Grupi i vogël 1: Çunat e Loftit

Rritje përmes miqësisë, studimit të Fjalës dhe lutje për njëri-tjetrin
PËRGJEGJËSIT: Diti, Endri
Tek Zyrat, e diele, 17:00
Nr. Kontakti: 0694251987

Grupi i vogël 2: Çunat e Loftit

Të rritemi si një familje duke njohur Krishtin përmes Fjalës, inkurajimit dhe lutjes.
PËRGJEGJËSIT: Anseli, Arbi
Tek: Zyrat e Kishës e shtunë 8 në mëngjes
Nr. Kontakit 0696807643

Grupi i Vajzave të Loftit

Të bëhemi vajza sipas zemrës së Zotit dhe rritje përmes miqësisë, lutjes dhe inkurajimit

PËRGJEGJËSIT: Migi, Jori, Marinela

Tek: Zyrat e kishës, Të shtunave 13:30

Nr. Kontakti 0694591002

Takimi i Lutjes së Loftit

Të mblidhemi sëbashku për të kërkuar Zotin nëpërmjet lutjes (Ef. 6:18)

PËRGJEGJËSIT: Jori, Anseli

Tek: Zyrat e Kishës; 17:30, e premte

Nr. Kontakti: 0696807643